Yogastudio 2BYoga  
 

»FIND YOUR BALANCE«


 

Het samen komen van lichaam en geest - dompel jezelf onder in de kracht van kalmte en opmerkzaamheid. In onze yogalessen leer je je eigen lichaam waar te nemen, je adem beheersen en ontspannen. Vloeiende bewegingen, ontspannen houdingen en gerichte oefeningen helpen je om zonder veel moeite aanzienlijk flexibeler te worden en om stressvolle situaties op een meer ontspannen manier aan te pakken. 


Namastē
Daniëlle


Bij Yoga Studio 2B Yoga, gelegen in het prachtige Nieuwland, bieden we een verscheidenheid aan yogalessen, waaronder Hatha en Yin Yoga. Onze yogastudio bevindt zich dichtbij Gorinchem en Meerkerk, en natuurlijk, in de nabijheid van Leerdam. Bij ons draait yoga niet alleen om fysieke oefeningen, maar ook om het harmoniseren van lichaam en geest.

In onze yogalessen staat het samenbrengen van lichaam en geest centraal. We moedigen je aan om je innerlijke kalmte en bewustZIJN te ontdekken. Tijdens de lessen leer je je eigen lichaam waar te nemen, je adem te beheersen en te ontspannen. We combineren vloeiende bewegingen, ontspannen houdingen, krachtige houdingen, en gerichte oefeningen om je flexibiliteit te vergroten en je te helpen stressvolle situaties op een meer ontspannen manier aan te pakken.

Onze ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden op je yogareis. Of je nu nieuw bent in de wereld van yoga of een meer ervaren beoefenaar bent, onze yogales in onze yogastudio biedt voor iedereen een plek om te groeien en te ontspannen.

Yoga les yogastudio

Yoga leerdam, Yoga Nieuwland, Yoga Gorinchem, Yoga Meerkerk

Yogastudio2BYoga is momenteel te vinden in o.a. de Oase in Nieuwland. Dicht gelegen tegen Leerdam.
De yogalessen bestaan uit diverse yoga houdingen en een stuk meditatie. 

E-mailen
Bellen