Yogastudio 2BYoga  
 

Mag ik mij even voorstellen

Bij Yoga Studio 2B Yoga, gevestigd in Nieuwland en in de buurt van Leerdam, Gorinchem, Meerkerk en andere omliggende gebieden, zijn onze yoga docenten toegewijde begeleiders met expertise in diverse yogastijlen, waaronder Hatha en Yin Yoga.

Onze docenten begrijpen het belang van het samenbrengen van lichaam en geest in de yoga beoefening. Ze moedigen je aan om je innerlijke kalmte en opmerkzaamheid te ontdekken, je eigen lichaam waar te nemen, je adem te beheersen en te ontspannen. Tijdens de lessen combineren ze vloeiende bewegingen, ontspannen houdingen en gerichte oefeningen om je te helpen flexibeler te worden en stress op een meer ontspannen manier aan te pakken.

Onze ervaren docenten zijn er om je te begeleiden op je yogareis, ongeacht je ervaringsniveau. Of je nu nieuw bent in de wereld van yoga en op zoek bent naar een introductie, of een ervaren beoefenaar die verder wil gaan, onze docenten zijn er om je te ondersteunen. Ze delen hun passie voor yoga en helpen je groeien in je beoefening.

Ontmoet onze getalenteerde docenten en ontdek hun individuele achtergronden en benaderingen van yoga. Kies Yoga Studio 2B Yoga voor inspirerende yogales met ervaren begeleiding en word deel van onze gemeenschap van toegewijde yogi's. Kom en ontdek de kracht van yoga onder leiding van onze deskundige docenten.


Daniëlle Dörr       

Wat je ook besluit te doen. Zorg dat het je gelukkig maakt. 


Mijn naam is Daniëlle Dörr, ik ben yogadocente en personal trainer. Ik beoefen voornamelijk Hatha Yoga, Yin Yoga en pilates.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!
E-mailen
Bellen